top of page

Oveit

Live Stream Shopping

36

Listarea Oveit pe SeedBlink s-a suprasubscris in mai putin de 3 ore. 44 de investitori au depus angajamente de investitii in valoare de €400,000

January 21, 2021 at 10:00:00 PM

Listarea Oveit pe SeedBlink s-a suprasubscris in mai putin de 3 ore. 44 de investitori au depus angajamente de investitii in valoare de €400,000

Oveit marchează finalul campaniei de equity-crowdfunding cu Seedblink în mai puțin de 3 ore de la lansarea generală. Proiectul Streams.Live a atras 44 de investitori din cei peste 3200 înregistrați pe SeedBlink, care au depus angajamente de investiții în valoare de €400,000. În total, în această rundă de finanțare, Oveit a strâns €500,000, diferența față de suma din campania de pe SeedBlink fiind acoperită de 4 investitori privați ai companiei.


Startul oficial al campaniei a fost dat joi, 21 ianuarie, iar Oveit a atins targetul în mai puțin de trei ore de la lansarea publică.


Suntem încântați de interesul sporit pentru Streams.Live și le mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această realizare în timp record. Credem mult în potențialul tehnologiei Streams.Live, iar finanțarea de pe SeedBlink ne va ajuta să continuăm extinderea la nivel global și să lucrăm în continuare la definirea noii ere experiențiale pentru industria e-commerce”, declară Mihai Drăgan, COO și co-fondator Oveit.


Runda încheiată de Oveit marchează cea de-a treizecea campanie de finanțare de succes pe platforma SeedBlink, startup-ul românesc facilitând investiții de peste 10 milioane de euro până în prezent, contribuind semnificativ la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial inovativ european.


În cazul finanțărilor de tip bridge, investitorii de acasă sunt investitori raționali, dar și emoționali. Cu toții înțelegem să susținem fondatori care au trecut bariera culturală și activează într-o piață globală. Este diferență între un VC pragmatic și o platformă de investiții online, care înțelege cine și când are nevoie de susținere. Oveit este un exemplu bun în această direcție”, a declarat Ionuț Pătrăhău, Chief Innovation Officer și co-fondator Seedblink.


Piața de Live Stream Shopping este în plină ascensiune și are un potențial imens, fiind previzionată să ajungă de la 1 miliard de dolari în 2019 la 320 de miliarde de dolari în 2023, doar în Statele Unite, și la 474 de miliarde de dolari în China.


Compania are ca obiectiv pentru acest an extinderea operațiunilor pe piața din Statele Unite, unde activează deja de 3 ani, în Austin, Texas, și deține un portofoliu solid de clienți. Planurile Oveit în următorii 5 ani sunt ca Streams.Live, soluția care aduce experiența cumpărăturilor offline în mediul digital, să devină o platformă lider în tehnologie și alegerea principală a retailerilor care vor să ofere o experiență inovatoare și interactivă pentru consumatori.


###


Despre Oveit


Oveit este o companie originară din România, fondată în anul 2015 și stabilită din 2019 în Statele Unite ale Americii, respectiv în Austin, Texas. Compania își propune să îmbunătățească accesul la soluții de marketing și comerț experiențial prin intermediul produselor sale.

Oveit a lansat până acum soluții de cashless payments și loializare pentru evenimente și spații de agrement, precum și soluții de control acces și înregistrare în cadrul evenimentelor virtuale și fizice.

Startup-ul Oveit a fost desemnat „Cel mai promițător fintech al anului 2019” în cadrul Galei NOCASH, iar WTO, parte din United Nations Organisation le-a acordat titulatura de disruptive technology innovator.”


https://streams.live/shopping-romania

bottom of page