top of page

Mogo Romania

Fintech, Communication

78

Agenția June Communications preia comunicarea pentru Mogo România, fintech specializat pe finanțarea achiziției de mașini second-hand, și devine responsabilă de imaginea companiei

December 8, 2021 at 7:30:00 AM

Agenția June Communications preia comunicarea pentru Mogo România, fintech specializat pe finanțarea achiziției de mașini second-hand, și devine responsabilă de imaginea companiei

BUCUREȘTI: 08.12.2021


Din această toamnă, June Communications asigură activitățile de comunicare corporate, management reputațional, brand PR și cercetări de marketing pentru Mogo România. Compania este membră a Grupului Eleving, un fintech internațional cu peste 350.000 de clienți, prezent în 14 țări din Europa, Asia și Africa, și una dintre cele 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa în 2020 și 2021.


Suntem o companie care permite mobilitatea socială ascendentă în diverse comunități din întreaga lume, creând acces la soluții financiare inovatoare și durabile. Piața auto din România are un potențial foarte mare pentru serviciile noastre și ne dorim să fim un partener de încredere și sustenabil în sectorul financiar. Am căutat o agenție cu experiență în domeniul financiar, care să înțeleagă viziunea și obiectivele companiei noastre și pe care să le transpună în strategii coerente, creative și eficiente de comunicare, iar echipa June Communications s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pentru noi”, a declarat Asta Jakumaitė, Regional Marketing & Sales Manager pentru Europa de Est, în cadrul Grupului Eleving.


Mogo are o prezență cu birouri proprii în București, Timișoara și Ploiești, iar pentru anul viitor vizează extinderea la nivel național, inclusiv în orașe mai mici și în zone rurale. De asemenea, compania dezvoltă produse noi de finanțare printr-un proces online rapid, transparent și simplu, pentru achiziția de mașini second-hand ce urmează a fi lansate pe piață în următoarea perioadă.


”Parteneriatul cu Mogo este un pas înainte pentru echipa noastră în consolidarea comunicării în domeniul sustenabilității pe pilonul economiei circulare. Ne dorim să contribuim la educarea consumatorului în a lua decizii finaciare informate și în deplină transparență. De asemenea, intenționăm să oferim consumatorilor un upgrade al vieții prin mobilitate. Aceasta poate oferi perspective cu totul noi asupra lumii, prin cunoaștere și prin expunerea la noi oportunități”, declară Iuliana Floricică, Co-fondator și CEO al June Communications.


În ultimii 3 ani, June Communications a colaborat cu peste 20 start-up-uri locale și internaționale din domenii variate precum fintech, agritech, proptech, legaltech și live stream shopping. Printre clienții din portofoliul său se regăsesc Smart Fintech, Pluridio, Instant Factoring, Agreena (ex-Commoditrader), Oveit, Avoteca, Finlight, Vision AG, Wilio, Fortech Investments, Inventikus și Perpetoo Car Sharing. Între timp, agenția a început să consolideze și segmentul de piață corporate, colaborând astăzi cu companii internaționale din domenii variate, de la software outsourcing services, automotive, agricultură, până la construcții industriale și materii prime chimice, precum Wabag WS, Stera Chemicals, Bozankaya, Agra Asigurări și IT Smart Systems.


###


DESPRE MOGO

Mogo România este parte a Eleving Group și activează pe piața din România din anul 2016, oferind servicii specializate de finanțare a achiziției de mașini second hand.


Mai multe: www.mogo.ro


DESPRE ELEVING GROUP

Eleving Group cuprinde un număr de companii internaționale de tehnologie financiară în creștere rapidă, cu prezență globală. Grupul operează în segmentele de finanțare pentru achiziția de vehicule și pentru consumatori pe 3 continente, oferind incluziune financiară și schimbând perturbator industriile serviciilor financiare în țările sale de operare. Până în prezent, Grupul a emis peste 650 de milioane de euro în împrumuturi și deține un portofoliu net de credite de peste 200 de milioane de euro. Fondat în 2012 ca Mogo în Letonia, Grupul a revoluționat modul în care oamenii cumpără mașini. După ce s-a extins în toate Țările Baltice în primul său an de activitate, Grupul a continuat expansiunea în anii următori, deservind un total de 14 piețe active la sfârșitul anului 2020.


Cu sediul central în Letonia, Grupul operează acum în țările baltice, Europa Centrală, de Est și de Sud-Est, Caucaz, Asia Centrală și Africa de Est.


Începând cu 2020, timp de doi ani consecutiv, Grupul a apărut pe lista Financial Times a celor 1000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa.


Mai multe: www.eleving.com


DESPRE JUNE COMMUNICATIONS

June Communications este o agenție agilă din segmentul MarCom, cu sediul în București, România, având ca scop sprijinirea accesului companiilor progresiste la noi niveluri de creștere prin marketing și comunicare. June Communications oferă o paletă largă de servicii din sfera marketingului și comunicării, de la planificare strategică până la implementare, dedicându-se atât start-up-urilor tech, cât și segmentului corporate.


În anul 2020, June Communications a fost nominalizată în mai multe gale relevante din industrie, precum Webstock, la categoria Best Company Blog. De asemenea, compania a obținut distincția Communication Agency of Year, premiu the oferit de Prestige Awards Romania.


Mai multe: www.junecom.ro

bottom of page