top of page

Waterdrop

Retail FMCG, Beverages

177

SKY - gama Waterdrop ideală pentru un plus de hidratare în zilele reci

January 9, 2023 at 9:45:00 AM

SKY - gama Waterdrop ideală pentru un plus de hidratare în zilele reci

București, 9 ianuarie 2023


Waterdrop, producătorul de Microdrinks și recipiente sustenabile pentru apă, anunță consolidarea gamei de produse, introducând sortimentul SKY în portofoliul permanent. Microdrinkul conține o fuziune de fructe, precum pineberry, fructul de cactus și fructul pasiunii, oferind apei o aromă unică datorită extractelor naturale din fructe.


Începutul de an ne găsește adesea dornici de schimbare și simțim nevoia de un boost de motivație. Aroma SKY nu reprezintă doar un mix echilibrat între aromele fresh și dulci, ci ne îndeamnă să privim către cer, căte libertare și visuri îndrăznețe.


Nota principală a noii arome este cea de pineberry, cunoscută drept căpșuna albă. Cu un gust asemănător al ananasului, aceasta conține nutrienți, antioxidanți, vitamina C, fier, magneziu și calciu. Sărace în calorii și grăsimi, semințele fructelor pineberry reprezintă o sursă importantă de fibre solubile.


Dulce și zemos, fructul de cactus este bogat în vitamina C, provitamina A, zaharuri, proteine şi lipide capabile să acopere nevoile energetice ale organismului, fiind totodată, o sursă importantă de fibre solubile şi insolubile. Cele două ingrediente sunt completate de fructul pasiunii, bogat în minerale ce ajută la reducerea stresului oxidativ. În plus, cuburile solubile sunt îmbogățite cu vitaminele C, B1 și B3, necesare organismului, în special în zilele reci de iarnă.


„Sustenabilitatea, sănătatea consumatorilor și grija pentru mediul înconjurător rămân misiunile noastre și în 2023. Schimbarea începe cu fiecare dintre noi, iar obiceiurile bune se construiesc în timp. Viziunea noastră este să construim o lume în care plasticul să nu mai ajungă niciodată deşeu, astfel că am creat gama Microdrinks drept o alternativă mai sustenabilă la băuturile îmbuteliate, întrucât conțin cu 98% mai puțin plastic”, declară Katerina Navratilova, CEO Waterdrop CEE.


Pentru că fiecare celulă din corp are nevoie de apă, iar hidratarea corespunzătoare ajută organismul să funcționeze în mod corect, pielea căpătând un aspect sănătos, Waterdrop propune o serie de accesorii atractive, cu design modern, care să încurajeze consumul regulat de apă pe parcursul întregii zile.


Odată cu relansarea sortimentului SKY, brandul a creat o nouă sticlă cu design tematic în nuanță metalică, inspirată din albastrul cerului. Recipientul este ideal pentru cei care își doresc ca băutura să rămână la temperatura optimă cât mai mult timp, fiind confecționat din oțel inoxidabil cu pereți dubli. Astfel, băutura se menține rece până la 24 de ore și fierbinte timp de 12 ore. Disponibilă atât în varianta de 600 ml, cât și de 1 l, sticla este prevăzut cu un capac din oțel inoxidabil, ce se închide etanș pentru a evita vărsarea conținutului în timpul transportului.


Colecția este completată de un set de pahare și căni, fabricate dintr-un material foarte rezistent. Reutilizabile și durabile, potrivite pentru orice tip de băutură, fie rece sau caldă, acestea reprezintă alternativă  la  cele confecționate din plastic.


###


Despre Waterdrop


Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă, longevivă și sustenabilă. În 2022, Waterdrop a primit recunoașterea Financial Times ca fiind compania cu cea mai rapidă creștere din sectorul Food and Beverage din Europa. Prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, Waterdrop deservește peste 1 milion de clienți la nivel global.


Compania se angajează să manipuleze cu atenție materia primă de bază, apa, și să contribuie la protejarea mediului înconjurător. Prin soluțiile oferite, se salvează până la 98% din ambalaje și CO2, protejând resursele planetei. Waterdrop® înseamnă funcționalitate și design la cele mai înalte standarde de calitate și estetică. Datorită calității ingredientelor și designului unic al produselor, Waterdrop este mai aproape de comunitatea sa în viața de zi cu zi, contribuind în mod activ la promovarea unui stil de viață echilibrat.


Mai multe informații pe https://waterdrop.ro/.

bottom of page